Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър 7/8 твИмаме работа с едно абсолютно

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър 7/8 твИмаме работа с едно абсолютно
Коментари Харесай

Марио Гавраилов: Трябваше да кажа на сина си най-тежките думи - да си взима багажа и да се маха от тази скапана държава

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър 7/8 тв

Имаме работа с едно безусловно грухо ръководство. Не можем да чакаме, че тго ще обърне внимание на писмото на интелектуалците. Вероятно хората, до които е адресирано, не могат да го схванат, не могат да го смелят. Това разяснява в ефира на 7/8 тв журналистът Марио Гавраилов.

Очевдино е, че България се намира на дъното, разяснява той.

В момента Българска национална телевизия е клетка на свободното слово и никой не го гледа, вижда се от рейтингите. Българска национална телевизия няма нито един случай през последните години, който да е тръгнал проблем, забавен за феновете. Българска национална телевизия просто обслужва концепциите и ползите на ръководещите, уточни той.

В момента у нас има две Българии. Едни, които показват мнението си и други, които би трябвало да работят, да си заплащат заемите и да ис гледат децата и са склонни на взаимни отстъпки, уточни журналистът.

Намаляването на Данък добавена стойност за ресторантьорите, 50-е лв. за пенсионерите - всичко това е избирателен ход, пазаруване на гласове и то с нашите пари, уточни Гавраилов. 

Аз като татко неотдавна трябваше да кажа на сина си, който е на 25 години и с прелестно обучение и доста желае да живее в България, най-тежките думи. Казах му при първа опция да си взима багажа и да се маха от тази скапана страна. Защото виждам, че за него няма вероятности, уточни той.

Ние насочваме морални послания до хора, които нямат никакъв морал, които спят до шкафчета, цялостни със злато и пачки, които имат базовото поверие, че могат да си приказват като ашлак на женския пазар. Тези хора не ги схващат тези послания. Те не схващат нашия език. Те схващат единствено езина на грабежа и фарисейщината, уточни журналистът.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР